Facebook App ID is missing!

Blog Posts

Sindromul „Dana”

vase multe

Bucataria e o treaba grea, spun unii. Spectaculoasa, aducatoare de glorie si plina de suspans, sustin altii. Si toti au dreptate. Visam frumos in jurul ingredientelor, imaginam tehnici, stam cu trufa infipta in cuget si simtiri. Ne uitam la filme inspirationale in care oamenii ajung sa faca niste chestii total

Află mai multe

Zatar

zatar

L-ai zarit cu siguranta presarat pe humus, lipii sau iaurt. Este o pudra verzuie prin care se itesc seminte de susan. Za’atar sau Zatar, caci despre el vorbim, este numele dat unei familii de plante aromatice inrudite cu oregano si in acelasi timp nume de botez pentru un amestec de

Află mai multe

Ce gatim la Gourmet Festival

strut

Gata! Am batut in cuie meniul pentru Gourmet Festival. Intre 3-5 iunie va asteptam cu mancare buna, din ingrediente cinstite, gatita pe loc – adica mai proaspata nu exista. Ne suflecam manecile si venim acolo „cu arme si bagaje”, pregatiti sa gatim intr-o „bucatarie de campanie” de 5×5 metri. Vom avea si

Află mai multe

#AdoptaUnSat

Verdeturi de la tanti Marioara

Ideea asta nu-i nici geniala, nici rea, dar stiu sigur despre ea ca e perfectibila. Dar mai ales stiu despre ea ca SE POATE APLICA. Mi s-a cristalizat din ce in ce mai clar anul trecut, cand cautarile mele pentru ingrediente bune la bucatarie ma tot puneau in fata unor

Află mai multe