Facebook App ID is missing!

Blog Posts

Eziti? Hmm …

Avgolemono

Ezitarile din viata trebuie depasite. In mai multe randuri am avut momente de indoiala in legatura cu ce urma sa gatesc. Si nu pentru ca sunt nesigur pe mine (ba poate ca sunt un pic prea increzator), ci pentru ca anumite mancaruri mi se pareau atat de grele in istoria

Află mai multe

Sindromul „Dana”

vase multe

Bucataria e o treaba grea, spun unii. Spectaculoasa, aducatoare de glorie si plina de suspans, sustin altii. Si toti au dreptate. Visam frumos in jurul ingredientelor, imaginam tehnici, stam cu trufa infipta in cuget si simtiri. Ne uitam la filme inspirationale in care oamenii ajung sa faca niste chestii total

Află mai multe

Zatar

zatar

L-ai zarit cu siguranta presarat pe humus, lipii sau iaurt. Este o pudra verzuie prin care se itesc seminte de susan. Za’atar sau Zatar, caci despre el vorbim, este numele dat unei familii de plante aromatice inrudite cu oregano si in acelasi timp nume de botez pentru un amestec de

Află mai multe

Ce gatim la Gourmet Festival

strut

Gata! Am batut in cuie meniul pentru Gourmet Festival. Intre 3-5 iunie va asteptam cu mancare buna, din ingrediente cinstite, gatita pe loc – adica mai proaspata nu exista. Ne suflecam manecile si venim acolo „cu arme si bagaje”, pregatiti sa gatim intr-o „bucatarie de campanie” de 5×5 metri. Vom avea si

Află mai multe